Formålet med kurset er at give IT- & Servicemedarbejdere på skoler og andre institutioner større viden om lyd og lydudstyr.

Tilmeld dig her

Om kurset

Efter kurset vil du kunne betjene simpelt audioudstyr, og have en basisforståelse for, hvad der skal til for at få succes med lyd på din arbejdsplads.

På kurset vil du blandt andet lære om:

  • Hvad er god lyd, hvorfor er det vigtigt, og hvordan opnår vi den?
  • Hvordan hjælper du bedst dine kollegaer til at opnå god lyd?
  • Signalvejen i almindelige lydinstallationer
  • Mikrofoner, højttalere og andet audioudstyr
  • Fejlfindingsmetoder

Kurset spænder over to dage.
Undervisningen vil tage udgangspunkt i relevant teori, som vil blive understøttet af praktiske eksempler, der gør det nemt at koble det til kursistens egen virkelighed. Der vil i løbet af kurset blive mulighed for at tage udgangspunkt i nogle af de udfordringer, som kursisterne står med på deres arbejdsplads.

Jens Walther

Underviser

Jens Walther har i over 30 år arbejdet som lydtekniker. Han er selvlært med base i sit eget Dublab Studie i København og har sideløbende fungeret som live lydtekniker rundt omkring på koncertstederne, væsentligt i Danmark. Bl.a. som fast lydtekniker på Copenhagen Jazzhouse og Montmartre.
Samtidig med jobbet som lydtekniker underviser Jens Walther i lydteknik og musikteknologi på en lang række af danske og skandinaviske uddannelsessteder og institutioner, bl.a. på Rytmisk Musikkonservatorium, Scenekunstskolen og Sonic College.
Jens Walther er også forfatter af lydtekniske artikler og bøger og han har skrevet et trecifret antal artikler og tests, bl.a. for magasiner som SoundCheck, Musikeren, MusikerMagasinet og ikke mindst ProAV Magasinet (tidligere Monitor).

Praktisk:

Kursus dato(er)

29. – 30. november 2021 – kl 09:00 til 16:00

24. – 25. januar 2022 – kl 09:00 til 16:00

Målgruppe

Kurset henvender sig til IT & Servicemedarbejdere med dagligt ansvar for lyden i skoler, uddannelsesinstitutioner og forskellige typer af virksomheder med lyd- og AV-installationer

Adgangskrav

Kurset kræver ikke forudgeånde viden om lyd. Det er dog en fordel, hvis kursisten har arbejdet med lyd på arbejdspladsen og derfor har konkrete erfaringer, der kan inddrages i forløbet.

Kursussted

Sonic College
Lembckesvej 2B
6100 Haderslev

Deltager pris

3.950 ekskl moms. Prisen er inkl. forplejning.

Tilmeldingsfrist

Frist for tilmelding er 8. november kl 12:00 for kurset der starter den 29. november og den 4. januar kl 12:00 for kurset der starter den 24. januar

Seneste cases

Dolby Atmos med Genelec

af Lars TIrsbæk

Rundvisning på Campus

Kom med en tur rundt på Campus Haderslev

Dolby Atmos højttalersystem fra Meyer Sound

af Lars Tirsbæk

Hitman 3 - Kristian Rømer

Kristian Rømer – Fra Sonic College til IO Interactive

Interview med en tidligere studerende

Avid på Sonic College

Af Lars Tirsbæk

Laura laver lyd til film og tv-serier

artikel på gaffa.dk

Universal Audio på Sonic College

Universal Audio på Sonic College